NOTÍCIES ACTUALITAT

Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i Premis als Establiments Comercials Centenaris

08/01/2018 | 13:27

La Generalitat de Catalunya ha publicat les bases que regulen els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i els Premis als Establiments Comercials Centenaris.

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial reconeixen totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s’hagin distingit per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat.

S’estableixen tres categories de premis:

Premi a la Iniciativa Empresarial
Premi a la Iniciativa Col·lectiva
Premi a la Gestió Pública

Pel que fa als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris distingeixen els establiments en actiu que al llarg de més de 100 anys han ofert un servei de qualitat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania.

Aquests guardons compten amb dues categories: una per als establiments de 100 o més anys d’antiguitat i una altra per a aquells establiments que n’acreditin 150 o més.

Podeu consultar les bases a continuació

ENLLAÇOS EXTERNS

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7525/1650856.pdf

El tiempo en l’Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord