Unió de Botiguers

Tot per a la Llar | Somnis Mar

Associats Tot per a la Llar Somnis Mar
Somnis Mar

Botiga especicialitzada amb el mon del descans, tenim matalassos visco, latex, molles, somiers, somiers articulats, niu, lliteres, sofas, sofas llit, pouff llit, coxins, i roba per la llar, com llençols, nòrdics, edredons, tovalloles, protectors de matalassos, davantals... més de 25 anys d'experiència en el sector, portem el matalassos a casa i retirem els vells.
I a mès es pot pagar amb dotze mesos sense interesos.

Horari de treball:
- De dilluns a dissabte: 10.00-13.00 i 17.00 a 20.00 hores.
- Dilluns tarda, hivern, tancat.
- Diumenges tancat.

Mapa de localització
Galeria d'imatges
Unió de Botiguers

 

 

 

Alt nivell turístic
L'Escala Turística

 

Les platges de l'Escala, tots junts agrupen cada any, una gran quantitat de gent, entre banyistes, turistes, grans i petits, tots arriben de diverses parts d'Europa i del món sencer i arriben a l'Escala per gaudir dels recursos que ofereix aquesta Vila. Però no solament comptem amb platges, també estan els allotjaments, entre ells, Hotels, Hostals, Càmpings, Bungalows, Cases rurals, etc., que ofereixen una gran quantitats de serveis.

 

El temps a l'Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord