Unió de Botiguers

Alimentació | Salaons Solés SA

Associats Alimentació Salaons Solés SA
Salaons Solés SA

Empresa de salaons d'anxoves des de l'any 1888. Situat en un emplaçament únic, al cor de l'Escala. La família Solés envasa les millors anxoves mitjançant mètodes tradicionals.

Mapa de localització
Galeria d'imatges
Unió de Botiguers

 

 

 

BOTIGA, c/ del Port, 2, a la platja de l’Escala
Anxoves en sal.

 

Situat en un indret únic al cor de l’Escala, Solés Platja serveix tapes d'anxoves i seitons, acompanyades de vins i caves de la nostra terra. Vine i gaudeix del sabor del Mediterrani a la nostra terrassa.

 
SOLÉS FÀBRICA, Closa d’en Llop, 40
Anxoves en oli.

 

Des de 1888 la família Solés envasa les millors anxoves utilitzant els mètodes tradicionals, una gran exigència alhora de la compra, i en tots els processos de manipulació; això fa que la nostra anxova tingui renom entre els millors cuiners del món.
Visiti la nostra fàbrica d’anxoves. Vingui a conèixer la història de la família Solés, 125 anys de tradició anxovera. Es necessari reservar la visita prèviament per telèfon (972 77 03 57) o email (soles@anxoves.com).

 

El temps a l'Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord