Unió de Botiguers

Alimentació | Pastisseria Juhè

Associats Alimentació Pastisseria Juhè
Pastisseria Juhè

Som una empresa familiar que ens dediquem exclusivament a satisfer els gustos i els paladars dels nostres clients. Especialitzats en rebosteria artesanal, ens distingim per a realitzar tots els productes en el nostre obrador, oferint un producte de qualitat i garantia ja que el nostre obrador està adaptat a les noves tecnologies i al rigorós control sanitari actual.

Mapa de localització
Galeria d'imatges
No Hi Ha Imatge

 

 

 

Alt nivell turístic
L'Escala Turística

 

Les platges de l'Escala, tots junts agrupen cada any, una gran quantitat de gent, entre banyistes, turistes, grans i petits, tots arriben de diverses parts d'Europa i del món sencer i arriben a l'Escala per gaudir dels recursos que ofereix aquesta Vila. Però no solament comptem amb platges, també estan els allotjaments, entre ells, Hotels, Hostals, Càmpings, Bungalows, Cases rurals, etc., que ofereixen una gran quantitats de serveis.

 

El temps a l'Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord