Unió de Botiguers

Allotjaments | Hostal Poch

Associats Allotjaments Hostal Poch
Hostal Poch

El Hostal Poch està situat al centre de l'Escala i compta amb la categoria de dos estrelles (**). Ofereix tots els serveis necessaris per una bona estància. El seu entranyable ambient familiar i múltiples encants, fan que es respiri un aire de tranquil·litat i de relaxació per tots aquells que volen allunyar-se del soroll i del bullici de les grans ciutats.

Mapa de localització
Galeria d'imatges
Unió de Botiguers

 

 

 

Alt nivell turístic
L'Escala Turística

 

Les platges de l'Escala, tots junts agrupen cada any, una gran quantitat de gent, entre banyistes, turistes, grans i petits, tots arriben de diverses parts d'Europa i del món sencer i arriben a l'Escala per gaudir dels recursos que ofereix aquesta Vila. Però no solament comptem amb platges, també estan els allotjaments, entre ells, Hotels, Hostals, Càmpings, Bungalows, Cases rurals, etc., que ofereixen una gran quantitats de serveis.

 

El temps a l'Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord