Unió de Botiguers

Moda i Complements | Casual Shop Vilabrú

Associats Moda i Complements Casual Shop Vilabrú
Casual Shop Vilabrú

Situada al casc antic de l'Escala, CASUAL SHOP neix de la necessitat de les boutiques Vilabrú d'atendre les demandes d'un públic femení més jove així com de les peticions per part dels homes d'una roba casual i a uns preus ajustats.
CASUAL SHOP està enfocada a atendre aquestes demandes amb les dues marques reconegudes a nivell mundial: ONLY en el vessant femení i JACK & JONES per al públic masculí.
A la nostra botiga podràs trobar des de samarretes, pantalons, camises, tops, jaquetes, texans, vestits, sabates, cinturons i tot el que puguis necessitar per anar ben equipat/da per qualsevol ocasió.
#only #jackjones.

Horari:
- Matí: de dilluns a dissabte 9.45 a 13.45 hores.
- Tarda: de dilluns a dissabte de 16.30 a 20.30 hores.
- Els diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Mapa de localització
Galeria d'imatges
Unió de Botiguers

 

 

 

Alt nivell turístic
L'Escala Turística

 

Les platges de l'Escala, tots junts agrupen cada any, una gran quantitat de gent, entre banyistes, turistes, grans i petits, tots arriben de diverses parts d'Europa i del món sencer i arriben a l'Escala per gaudir dels recursos que ofereix aquesta Vila. Però no solament comptem amb platges, també estan els allotjaments, entre ells, Hotels, Hostals, Càmpings, Bungalows, Cases rurals, etc., que ofereixen una gran quantitats de serveis.

 

El temps a l'Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord