Unió de Botiguers

Alimentació | Anxoves l'Escala

Associats Alimentació Anxoves l'Escala
Anxoves l'Escala

Anxoves de l'Escala, dedicada a la salaó i l'elaboració de l'anxova. El seu procés de tractament passa per una selecció minuciosa de la matèria primera, mitjançant mètodes tradicionals i un saber fer que s'han heretat de generació en generació des dels orígens de la salaó del peix, amb l'arribada a Empúries dels pobles fenici i grec els segles VI i V a. de C.

Mapa de localització
Galeria d'imatges
No Hi Ha Imatge

 

 

 

Alt nivell turístic
L'Escala Turística

 

Les platges de l'Escala, tots junts agrupen cada any, una gran quantitat de gent, entre banyistes, turistes, grans i petits, tots arriben de diverses parts d'Europa i del món sencer i arriben a l'Escala per gaudir dels recursos que ofereix aquesta Vila. Però no solament comptem amb platges, també estan els allotjaments, entre ells, Hotels, Hostals, Càmpings, Bungalows, Cases rurals, etc., que ofereixen una gran quantitats de serveis.

 

El temps a l'Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord