Unió de Botiguers

Amb un comerç viu, l'Escala guanya... Guanyem tots!

Associa't

Associa‘t

La UBET DE L'ESCALA et convida a donar el pas. Associar-se a la UBET és sinònim d'avanç, d'unió i de relacions empresarials per als botiguers i empresaris de l'Escala. Sóm una població turística i volem que tu estiguis amb nosaltres. Cada vegada són més i amb la teva associació "Guanyem tots!"

Avantatges

Avantatges

La UBET DE L'ESCALA et dona la possibilitat de conèixer les nostres Avantatges que oferim als nostres associats. Ens preocupem per dinamitzar el comerç de l'Escala, mitjançant campanyes publicitàries gratuïtes a Ràdio l'Escala, així com obtenir descomptes publicitaris al Canal 10 Empordà i programes d'activitats.

Associats

Associats

La UBET DE L'ESCALA cuida als seus associats! Després de molts anys, aquesta nova Junta Directiva li vol donar un aire més actual i acorde amb l'aparició de les noves tecnologies i per això oferim, formem i ens preocupem per aconseguir un millor mercat per als nostres associats. Et convidem a participar i treballar amb nosaltres. Guanyem tots!

Activitats

Actualitats

La UBET DE L'ESCALA, oferirà informació puntual als seus associats utilitzant una de les eines de les xarxes socials, Facebook. Tot el que sigui del interés del associat, notícies, actualitats, activitats, informació general, etc., serà degudament publicat al Facebook de la UBET. Esteu atents!

Els links de l'UBET

Contacte

Establiment * Nom i Cognoms * Email* Telèfon - Mòbil Comentari *

* Camps necessaris
Si està interessat en associar-se a la UBET, demani informació omplint aquest formulari.

Avantatges

Beneficia't dels nostres avantatges i dinamitza la teva botiga, comerç o professió.

Faci la seva consulta

Si vol associar-se o si vol saber més de la UBET (Unio de Botiguers i Empresaris Turístics), ompli el nostre Formulari de Contacte i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

El temps a l'Escala

En compliment del Reial decret llei 13/2012, procedirem a emmagatzemar les dades de la seva navegació en aquesta web. Si continua navegant donem per descomptat que accepta l'ús de les cookies. Més informació | D'acord